“Skovkilde”

Træborde skabt til livet og hverdagen

Forestil dig, at du hver dag sætter dig ved dit eget dejlige håndbyggede bord med de smukkeste åretegninger. Duften af træ, følelsen og synet af bordets strukturer og overflader minder dig om naturens skønhed og kræfter. Et bord, der taler til alle dine sanser og husker dig på, hvad du selv er en del af!  

Eksklusive skønheder forbundet med naturen 
Specialdesignede borde fra Sorbus Design bringer stor natur midt ind i dit hverdagsliv. Vores borde er med til at skabe fundamentet for meningsfulde og unikke timer i godt selskab med dig og dine. Vi stræber altid efter at bringe træets naturlige skønhed frem via et enkelt og nutidigt udtryk. Bordene er skabt for at forbinde dig med natur, tider og generationer.  

Dansk designunivers med historiske rødder
Hos Sorbus Design møder du et dansk designunivers. Enkelhed, helhed og funktion. Vi udvikler selv spændende trætekniske detaljer og alt er ægte håndværk. Vores træteknik kan stamme helt tilbage fra middelalderen, hvor træets egne egenskaber udnyttes fuldt ud. Vi skaber bordben, som gennembryder bordfladen, samt selvforstærkende samlinger med kiler og dyvler helt uden skruer og beslag. Altid med udgangspunkt i nutidig formgivning.  

Råtræet som kunstværk  
Når vi udvælger træet og bygger borde, sætter vi blot det sidste ”penselstrøg” på et kunstværk, som har været undervejs i 100 år – ofte mere. Betagende og eksklusivt. Vores viden om trætyper er stor, og vi holder af at hente træet lokalt i veldrevne danske stats- og privatskove. De enkelte træarters særlige udtryk indgår i det endelige design og resultat. Det er naturen og menneskehånd som skaber produktet. Det kan både ses og føles. 

Specialdesignet til dig og dine
Vi skaber bordet til dig, din tid og dine behov. Funktionalitet og udseende skal forenes, så det beriger dit liv og dine omgivelser. Dit nye bord skal følge dig resten af livet. Derfor lægger vi stor vægt på den tætte dialog, så vi sikrer os at bordet passer nøjagtigt ind, der hvor det skal bruges.
Kom og besøg værkstedet, hvor du kan se spændende uforarbejdet råtræ, opleve eksempler på færdigbyggede borde og se forskellige træprøver og overflader. Sammen diskuterer vi mulighederne og dine ønsker, som vi derefter skitserer og fremlægger forslag til. Vi kommer også gerne ud til dig.  

Drømmen om rønnen
Sorbus Design er ejet og drevet af Torben Andersen, som har en særlig kærlighed til skoven og dens træer. Virksomheden startede med Torbens drøm om at skabe Danmarks første langbord af røn. Sorbus, som betyder røn på latin, blev navnet på virksomheden. Ambitionen er at udvikle borde, som er umulige at industrialisere eller kopiere. Værkstedet ligger midt i et stort savværk. Her kan du få en rundtur, se en kæmpesav i aktion, opleve tørrestuer, se mængder af træ og få et indblik i hele processen fra stor træstamme til det færdige bord. Tag børnene med. De vil nyde det.
Er du professionel kunde, som selv leverer råvaren eller designet, har vi erfaring med at bygge ud fra dit oplæg.

Sorbus Design udvikler og leverer primært borde, bænke og reolsystemer.

 

 

Torben Christian Andersen

Sorbus Design

CVR nr. 33113994