Stor natur, midt i dit hverdagsliv

I dette design er det i særlig grad naturen som sætter dagsordenen. Bordene udføres af kun en massiv kæmpeplanke som var velvoksen da bilen blev opfundet!

Sådanne sjældne eksemplarer fremstår overordentligt eksklusivt og markant. Jeg er hele tiden på jagt efter sådanne råvarer som skiller sig ud. Kom gerne og besøg mig og se hvad jeg har. Kig også under Betagende råtræ .

Netop dette bord blev af Bella Centrets design direktør udpeget som et af de 3 smukkeste borde han nogensinde havde set. Og det er også et overvældende syn når disse gamle kæmper bearbejdes og får nyt liv som samlingspunkt for og i flere generationer.

Her er det en 180 årig svensk eg fra Kalmar regionen. Jeg har udviklet en ben-samling som udnytter plankens vægt som ”låser” benene til planken når blot denne lægges på plads over bukkene. Helt enkelt. Bukkene er udført af dansk bøg af stykker som i savværket har været anvendt som strøer til at adskille planker som er lagt til tørring i tørreovne. Derved opnås de spændende og forskellige nuancer i bøgen, som i øvrigt er helt ubehandlet.

Bordet kan også fås med andre benkonstruktioner, f.eks. håndsvejsede stålben fra Kvindesmedien på Christiania, eller måske udviklet i samarbejde med dig.

 Pris: Ring gerne nu og få et tilbud.